Majoitus Vaalassa – Se hieman rennompi majoitusvaihtoehto

Wanhan Vaalan Majatalo on Vaalassa sijaitseva, rennon ilmapiirin matkustajakoti.

Kaikki yhteystietomme
Parisänkykuvake.

Meillä, Vaalan kauniissa luonnon maisemissa majoittuvat mukavasti kaikki vauvasta vaariin. Majoituksen lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima aktiviteetteja!


Ota yhteyttä Wanhan Vaalan Majataloon, kun kaipaat modernia majoitusta edullisella hinnalla. Tiedustele meiltä vapaata huonetta tai kerro meille esimerkiksi tarpeestasi järjestää tapahtumasi upeissa tiloissamme!

Yöpyminen

Wanhan Vaalan Majatalosta löytyy 4 huonetta, jotka majoittavat yhteensä 16 henkilöä.
Hinnasto

  • alk. 50 €/huone

Kaikki huoneistomme ovat remontoitu ja kalusteet päivitetty hiljattain, joten voit odottaa laadukasta, modernia ja nykyaikaista huoneistoa, jossa on mukava majoittua yksin, kaksin tai isommallakin porukalla.


Keittiö on kaikkien huoneistojen yhteisessä käytössä, ja ruokailut voit toteuttaa mukavasti tee-se-itse-tyylillä. Mikäli olet kiinnostunut varaamaan ruokailuja tiloissamme ja haluat tilata ruokajärjestelyt meiltä, ota yhteyttä! Me voimme sopia kanssasi erityisjärjestelyistä.

Aktiviteettimme

Wanhan Vaalan Majatalo tarjoaa majoituksen lisäksi erittäin kattavat aktiviteetit.

  • Saat meiltä käyttöösi tandempyörät ja fatbiket! Polkupyöräily on loistava tapa tutustua matkustajakotiamme ympäröiviin idyllisiin maisemiin. Ota pyörä alle ystäväsi tai kumppanisi kanssa ja lähde tutustumaan Vaalaan ja harrasta samalla hyödyllistä liikuntaa!

  • Saat meiltä paljun vuokralle. Palju on yksi tunnelmallisimmista tavoista viettää iltaa majatalossamme. Kokoa ystäväsi tai perheesi koolle, ota kylmä juoma käteesi ja asetu paljuun rentoutumaan!

  • Karaokelaitteet mahdollistavat unohtumattomat illanvietot tai isommatkin tapahtumat majatalossamme.

  • Ota alle tehokas vesijetti ja lähde tutustumaan Vaalan laajoihin vesistöihin. Suomen kesässä vesijetti on ehdottomasti paras ajoneuvo. Vesijettien perässä vedettäväksi meiltä löytyy myös erilaisia välineitä, joiden kyydissä rohkeimmat voivat koittaa pysyä!